آیا عسل برای کاهش وزن بهتر از شکر است؟







چه چیزی می تواند شیرین تر از شکر باشد؟ عزیزم البته! عسل به ،وان جایگزین سالم تری برای شکر سفید مورد ستایش قرار می گیرد و به همین دلیل است که مردم به جایگزینی شکر با عسل فکر نمی کنند زیرا این تصور وجود دارد که فواید سلامتی متعددی دارد. عسل از قدیم الایام در طب قدیم به دلیل خواص ضد میکروبی، ضد التهابی، برای درمان سرفه و حتی تسریع بهبود زخم و سوختگی مورد استفاده قرار گرفته است. این مایع شیرین و ،بناک که از شهد جمع آوری شده توسط زنبورهای عسل از گل ها تشکیل می شود و با مخلوط شدن با آنزیم های آنها در لانه زنبوری به عسل تبدیل می شود، با خواص آنتی ا،ید، و ضد التهابی خود برای پوست، مو بسیار عالی است. از آنجایی که عسل از منبع طبیعی با حداقل فرآوری به دست می آید، سالم تر از شکر است، و مردم دیوانه وار شکر را با عسل جایگزین می کنند و آن را به کاسه جو دوسر، فنجان صبحگاهی چای سبز، حتی به عسل دم کرده سیر اضافه می کنند. به امید سوزاندن چربی اضافی بنابراین، آیا عسل برای کاهش وزن بهتر از شکر است؟ بیایید دریابیم:

عسل بهتر از شکر برای کاهش وزن

صدها نوع عسل وجود دارد، بسته به منطقه، فلور، گل و غیره. ، منیزیم، پتاسیم، فسفر و … و از همه مهمتر آنتی ا،یدان هایی مانند فلاونوئیدها با خاصیت ضد التهابی.

عسل برای پوست، مو و سلامت کلی بسیار عالی است، اما اگر می‌خواهید وزن خود را کاهش دهید، باید تمام انواع قند را کاهش دهید، حتی از عسل، و دلیل آن این است:

1. اگرچه عسل دارای فروکتوز بیشتر و گلوکز کمتری است (شکر 50% فروکتوز/50% گلوکز است در حالی که عسل حاوی 40% فروکتوز/30% گلوکز با بقیه آب، آنزیم‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی است)، اما همچنان می‌تواند افزایش قند خون اما نکته خوب این است که فقط کمی برای شیرین ، چیزها لازم است زیرا فروکتوز شیرین تر از گلوکز است.
2. عسل در هر 100 گرم 82 گرم قند و حدود 64 کا،ی در 1 قاشق غذاخوری دارد، که مقدار کا،ی آن کمی بیشتر از شکر معمولی است.
3. اگرچه شاخص گلیسمی عسل کمی کمتر از قند در 58 است (شکر 60 است)، اما در شاخص GI متوسط ​​قرار می گیرد و همچنان می تواند قند خون را افزایش دهد، برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند و تلاش می کنند ایده آل نیست. برای کاهش وزن غذاهای با گلیسمی پایین از 1 تا 55 رتبه بندی می شوند. شاخص گلیسمی یک غذا بر اساس سرعت و میزان بالا تعیین می شود که می تواند گلوکز خون را افزایش دهد).

طبق یک مطالعه، مصرف عسل پاسخ گرلین را پس از صرف غذا به تاخیر می اندازد.
(همچنین، عسل دارای کا،ی به اضافه مواد مغذی است، در حالی که شکر سفید فقط کا،ی خالی دارد. اما در مورد کاهش وزن، چیزی که اهمیت دارد کمبود کا،ی است و عسل با 64 کا،ی در هر 1 قاشق غذاخوری، کا،ی زیادی دارد و ایده آل نیست. برای افرادی که رژیم دارند. در پایان روز، شما باید کا،ی کمتری مصرف کنید و بیشتر بسوز،د. اگرچه عسل جایگزین سالم تری است، اما جایگزین کم کا،ی نیست. و اگر هدف شما کاهش کا،ی است، به آن نیز اضافه کنید. عسل زیاد روی نقشه شما آب می ریزد.

به طور خلاصه، اگرچه عسل بهتر از شکر سفید با مشخصات مواد مغذی بهتر است، اما هنوز به ،وان یک جایگزین کم کا،ی برای شکر سفید در رژیم کاهش وزن و برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 من، نیست. بنابراین، اگر به دنبال کاهش وزن و کاهش مصرف قند هستید، توصیه می کنیم مصرف عسل را نیز کاهش دهید. اگرچه عسل از بسیاری جهات برای سلامتی مفید است، اما هنوز مقدار زیادی کا،ی دارد و قند آن اساساً فروکتوز و گلوکز است و بدون رعایت اعتدال، همچنان می‌تواند مانع کاهش وزن شود. اگر کاهش وزن در ذهن شماست، آن را بررسی کنید برنامه زیبایی Rati برای رژیم لاغری شما

6 روش مختلف برای استفاده از عسل خام برای داشتن پوستی زیباتر
15 راه برای ارضاء دندان شیرین خود بدون شکر تصفیه شده








منبع: https://makeupandbeauty.com/،ney-better-than-sugar-weight-loss/