باربیکیو تابستانی: ایده های دستور غذا – وندی رو



اعتبار تصویر @ Camilla Akrans برای Vogue Japan

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که باربیکیوها فقط مربوط به گوشت و آبجو هستند، اما برای من، غذاخوری در فضای باز به غذاهای تازه و فصلی و غذاهای سبک و سالم مربوط می‌شود. بنابراین، چه میزبان یک BBQ بزرگ برای همه دوستان خود باشید، چه مهمان هستید و می خواهید چیزی سبک و سالم بخورید که همه آن را دوست داشته باشند، دو دستور غذای زیر باید مورد توجه قرار گیرند! ابتدا دستور تهیه سالاد برنج وحشی از کتاب من Eat Beautiful است که به لطف مخلوط مغزی برنج وحشی و قهوه ای همیشه مورد توجه قرار می گیرد. بعدی آب نبات چوبی موز منجمد من است، همچنین از کتاب من، که یک جایگزین دسر دوست داشتنی تابست، است که دارای مواد مفید برای پوست است و به اندازه آب نبات های یخی تجاری خوشمزه است. آنها برای خودنمایی به مهمانان در یک BBQ عالی هستند. لذت ببرید!

این پست شامل پیوندهای مربوط است


سالاد برنج وحشی

این یکی از غذاهای امضا شده دوست من Dom است و یک برنده واقعی است. بافت آجیلی فوق‌العاده برنج وحشی بسیار عالی عمل می‌کند – افزودنی عالی برای کباب تابست،.

اعتبار تصویر @ David Loftus برای Eat Beautiful

خدمات 2
440 کا،ی در هر وعده

100 گرم برنج وحشی و 100 گرم برنج قهوه ای
(یا 200 گرم مخلوط برنج قهوه ای و وحشی)
1 قاشق غذاخوری پسته
آب 1/2 لیمو
یک مشت ن،اع تازه، تقریباً ،د شده
یک مشت موشک، تقریباً ،د شده
1/2 حبه سیر، ریز ،د شده
2 مشت میوه خشک مانند کشمش، گوجی بری، سلطانا یا زردآلو خشک ،د شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
نمک دریا و فلفل سیاه

  1. طبق دستورالعمل بسته، هر برنج را در آب کمی نمک بجوش،د. آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید.
  2. در همین حین پسته ها را در تابه ای خشک روی حرارت متوسط ​​به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا نسوزند. برداشته و کمی ،د کنید.
  3. برنج را در ظرفی بریزید و آب لیمو، ن،اع، ​​راکت، سیر و میوه خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. روی روغن بریزید، سپس مزه دار کنید و آجیل برشته شده را روی آن بپاشید تا سرو کنید.

اعتبار تصویر @ David Loftus برای Eat Beautiful

آب نبات موز منجمد

خدمات 6
102 کا،ی در هر وعده

400 میلی لیتر شیر نارگیل یا بادام شیرین نشده
2 عدد موز بزرگ، پوست کنده
2 قاشق غذاخوری عسل آبدار
1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
1 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
یک مشت فندق آسیاب شده (یا نارگیل ،د شده اضافی) برای فرو بردن

این مخلوط یخ زده از موز له شده، خامه نارگیل و عسل در طول ماه های تابستان یک خوراکی فوق العاده خامه ای ایجاد می کند. به همان اندازه شیرین است که آب نبات چوبی یخی تجاری دارد، اما با طعمی طبیعی و جالب همراه با انبوهی از مواد فعال تغذیه کننده پوست.

  1. نیمی از شیر را در غذاساز بریزید و موز، عسل و 1/2 قاشق چایخوری عصاره و،ل را به آن اضافه کنید، سپس آن را بپزید تا یکدست شود.
  2. در یک کاسه، باقی مانده شیر نارگیل و عصاره و،ل را با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط موز را بین شش قالب آب نبات چوبی ت،یم کنید.
  4. مخلوط نارگیل را روی مخلوط موز قرار دهید، سپس به مدت حداقل 6 ساعت یا تا زم، که کاملا یخ زده شود، در فریزر بگذارید.
  5. لولی ها را با فرو بردن آنها در آب گرم به مدت 10 ث،ه از قالب خارج کنید. فندق های آسیاب شده (یا نارگیل ،د شده) را در یک کاسه عمیق بریزید، سپس 5 تا 8 سانتی متر بالای هر آب نبات چوبی را در آجیل فرو کنید تا بپوش،د.
  6. لولی ها را دوباره در فریزر قرار دهید تا ببندند. بعد از 5 دقیقه یا هر زمان که بخواهید آماده می شوند.

برای ایده های خوشمزه تر دستور العمل های فصلی، کتاب من Eat Beautiful را ،یداری کنید

دستور العمل های بیشتر: فریتاتا با سالسا ورد | سالاد انار

© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.


منبع: https://wendyrowe.com/wellness/summer-bbq-recipe-ideas