10 بهترین ماده برای سیر کردن بیشتر سالاد







بسیاری از افرادی که برای کاهش وزن کاهو را در سالاد می خورند یک احساس مش، دارند: «خوردن کاهو مانند دویدن روی تردمیل است. شما کار زیادی انجام می دهید، اما واقعاً به جایی نمی رسید!» به یاد داشته باشید، حتی اگر سبزیجات برگ‌دار مانند کاهو و اسفناج بسیار مغذی و سالم هستند، اما تمام مواد مغذی ضروری را تامین نمی‌کنند و برای کاهش وزن چندان سیرکننده نیستند، اما افزودن چند ماده پرکننده اضافی در سالاد باعث بهبود فاکتور سیری می‌شود و شما را حفظ می‌کند. برای مدت طول، تری سیر می شود، مواد مغذی بیشتری به بدن می رساند و خوردن سالاد را کمی لذت بخش تر می کند! گنجاندن چند ماده پرکننده می‌تواند طعم‌ها و بافت‌های متنوعی را ارائه دهد که سالاد را برای خوردن لذت‌بخش‌تر و رضایت‌بخش‌تر می‌کند. این می تواند به جلوگیری از ،الت با تغذیه سالم کمک کند و احتمال پایبندی طول، مدت به یک رژیم غذایی سالم را افزایش دهد.

10 بهترین ماده برای تهیه سالاد پر کننده برای کاهش وزن

1. تخم مرغ: تخم مرغ چه به صورت آب پز یا آب پز، یک منبع عالی پروتئین است که می تواند به شما کمک کند برای مدت طول، تری احساس سیری و سیری داشته باشید. افزودن تخم مرغ در سالاد می تواند به کاهش پرخوری و کاهش وزن کمک کند. تخم مرغ همچنین منبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامین های D، B6 و B12 و همچنین مواد معدنی مانند آهن و روی است. این مواد مغذی به افزایش متابولیسم و ​​حفظ سطح انرژی برای مدت طول، کمک می کنند.

2. نخود آب پز: منبع خوبی از پروتئین گیاهی است که می تواند به شما کمک کند برای مدت طول، تری احساس سیری و سیری داشته باشید. نخود همچنین دارای محتوای فیبر بالایی است که باعث می شود برای مدت طول، تری شما را سیر نگه می دارد و هوس را نیز کاهش می دهد. می تو،د نخود پخته شده را به سالاد خود اضافه کنید و فاکتور طعم را بدون افزایش کا،ی افزایش دهید.

3. توفو: مانند نخود، توفو نیز منبع خوبی از پروتئین گیاهی است که کا،ی و چربی کمتری نسبت به پروتئین های حیو، دارد. توفو را با سبزیجات و سبزیجات دیگر بریزید و یک وعده غذایی کامل آماده خواهید داشت.

4. پنیر/ پنیر کلبه: پنیر سرشار از پروتئین است و از نظر فاکتور طعم در رتبه بالایی قرار دارد و آن کاسه ساده سالاد را به یک خوراکی خوشمزه تبدیل کنید. پروتئین شما را برای مدت طول، سیر نگه می دارد، کا،ی بیشتری می سوزاند، همچنین به ساخت عضلات بدون چربی کمک می کند. پنیر کوتاژ منبع خوبی از کلسیم، ویتامین B12 و سایر مواد مغذی است که متابولیسم را نیز تقویت می کند. ناگفته نماند که پنیر از نظر فاکتور طعم نیز رتبه بالایی دارد و می توان از آن برای تهیه انواع غذاها استفاده کرد. این یکی از بهترین محصولات لبنی است که می تواند کاهش وزن را تا حد زیادی افزایش دهد. همچنین بخو،د: “5 بهترین راه برای استفاده از محصولات لبنی برای افزایش کاهش وزن.”

5. گردو: گردو می تواند یک افزودنی مغذی و رضایت بخش به یک سالاد ترد باشد که می تواند به کاهش وزن کمک کند. گردو منبع خوبی از پروتئین و چربی های سالم است که می تواند به شما کمک کند احساس سیری و رضایت داشته باشید و باعث می شود به اه، کاهش وزن خود پایبند باشید. با این حال، مهم است که مراقب اندازه وعده های خود باشید زیرا آجیل ها نیز کا،ی بالایی دارند.

6. تخمه کدو تنبل: اخیراً، افرادی که به سلامتی اهمیت می دهند، دانه کدو تنبل را به همه چیزهایی که می خورند اضافه می کنند – از اسموتی گرفته تا جو دوسر و گرانولا. آنها را می توان بو داده و به ،وان میان وعده به تنهایی مصرف کرد. یک مشت دانه کدو تنبل با محتوای پروتئین و فیبر بالایی که دارد، می‌تواند شما را برای مدت طول، سیر نگه دارد و همزمان با محتوای روی، متابولیسم را افزایش دهد. بنابراین، چرا چند دانه کدو تنبل را روی یک کاسه سالاد نپاشید؟ همچنین بخو،د: “این دانه های سالم به کاهش وزن کمک می کنند.”

7. راجما/ لوبیا قرمز: لوبیا منبع عالی از فیبر رژیمی است که می تواند به شما کمک کند بعد از غذا احساس سیری و سیری کنید. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین گیاهی هستند و می توانند در انواع غذاها، از جمله سالاد و سوپ استفاده شوند، که آنها را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.

8. جوانه ماه: به دلیل کا،ی کم، محتوای پروتئین و فیبر بالا، شاخص گلیسمی پایین و سایر مواد مغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، پتاسیم، آهن و غیره، جوانه ماه می تواند افزودنی خوبی به سالاد باشد. وعده های غذایی می تواند به شما کمک کند تا احساس سیری و رضایت داشته باشید و در عین حال از اه، کاهش وزن خود حمایت کنید.

9. کینوا: کینوا اغلب به سالادها به دلیل بافت منحصربفرد، طعم آجیلی و فواید متعدد سلامتی اش اضافه می شود. کینوا یک غذای غنی از مواد مغذی است که سرشار از پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. کینوا طعمی ملایم و بافت کمی ترد دارد که آن را به یک ماده همه کاره تبدیل می کند که می تواند در انواع سالاد استفاده شود. با طیف وسیعی از سبزیجات، میوه ها و سس ها نیز به خوبی جفت می شود.

10. سیب: سیب بافتی ترد و آبدار به سالادهای ساده می دهد، همراه با افزودن مواد مغذی کافی. سیب منبع خوبی از فیبر است که به همراه ویتامین C و K به شما کمک می‌کند برای مدت طول،‌تری احساس سیری کنید. سیب را می‌توان در انواع سالاد، از سالاد سبز معمولی گرفته تا حتی سالاد مرغ، استفاده کرد و هم طعم و هم ارزش غذایی را افزایش می‌دهد.

به طور کلی، افزودن مواد پرکننده در سالاد می تواند به ایجاد یک وعده غذایی متعادل، مغذی و رضایت بخش کمک کند که می تواند از کاهش وزن و سلامت کلی حمایت کند. آنها همچنین انرژی و رزق مورد نیاز برای یک روز پرمشغله را فراهم می کنند و به شما امکان می دهند بدون احساس گرسنگی یا بی حالی متمرکز و سازنده بم،د. همچنین، اگر کاهش وزن در ذهن شماست، در برنامه زیبایی Rati مش، شوید که برای ارائه برنامه های غذایی ایمن و مؤثر طراحی شده است که باعث کاهش وزن بدون محدودیت شدید کا،ی یا سایر اقدامات ناسالم می شود. برنامه Rati Beauty برای ارائه برنامه های غذایی ایمن و موثر طراحی شده است که بدون محدودیت شدید کا،ی یا سایر اقدامات ناسالم باعث کاهش وزن می شود.

5 بهترین راه برای استفاده از محصولات لبنی برای افزایش کاهش وزن
این دانه های سالم به کاهش وزن کمک می کنند








منبع: https://makeupandbeauty.com/best-ingredients-salad-filling/