10 غذای روزانه با مقدار زیاد قند







این اخبار قدیمی است که شکر می تواند به شدت به اه، کاهش وزن شما آسیب برساند، اما پس از آن، ما روزانه مقدار زیادی قند مصرف می کنیم. در حالی که متخصصان توصیه می کنند که کنترل دقیقی بر مصرف قند داشته باشید، برخی مطالعات نشان می دهد که ما روزانه تا 22 قاشق چای خوری مصرف می کنیم! با کمال تعجب، شکر سفید تنها منبع قندی نیست که افزایش می‌یابد و باعث نگر، می‌شود، بسیاری از غذاهای روزمره با مقدار زیادی شکر وجود دارند که به اشکال مختلف اضافه می‌شوند که به افزایش وزن، التهاب و افزایش خطر کمک می‌کنند. دیابت نوع 2، بیماری قلبی و غیره. در این مقاله به شما کمک می کنیم تا 10 غذای اصلی روزانه را با مقدار زیاد قند و احتمالاً دلیل ناتو، در کاهش وزن شناسایی کنید.

10 غذای روزانه با مقدار زیاد قند

1. غلات صبحانه:

برخلاف تصور رایج که غلات صبحانه گزینه سالمی هستند، بسیاری از آنها حاوی قند و انواع مختلفی هستند. مصرف این غلات می‌تواند بدن را با مقادیر بیش از حد قند آغشته کند و همچنین زم، که باید روز خود را با یک وعده غذایی سالم شروع کنیم. علاوه بر این، این غلات بسته بندی شده، عمدتاً از کربوهیدرات های تصفیه شده تشکیل شده اند، سطح قند خون را مختل می کنند و باعث ترشح انسولین می شوند که باعث تجمع چربی می شود. گنجاندن میوه های شیرین شده در چنین غلات نیز به همان اندازه مشکل ساز است، زیرا آنها با شکر، رنگ های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر افزودنی هایی که برای جلب نظر کام مصرف کنندگان پوشش داده شده اند. بنابراین، غلات صبحانه را با گزینه های سالم مانند idli، dosa، paratha، poha و غیره تعویض کنید.

2. سس کچاپ و سس:

سس کچاپ چاشنی محبوبی است که بسیاری از هندی ها در وعده های غذایی روزانه خود از آن استفاده می کنند. در حالی که سس کچاپ به طور سنتی بخشی از غذاهای هندی نیست، اما محبوبیت پیدا کرده است و اغلب در غذاهای مختلف گنجانده می شود تا لطافت، طعم و مزه را افزایش دهد. همینطور با گوجه فرنگی و سس های دیگر. یک کچاپ گوجه فرنگی محبوب حاوی حدود دو سوم فنجان شکر در بطری 20 اونسی (1/2 کیلوگرم) خود است. با توجه به میزان سخاوتمندانه ما روزانه از سس کچاپ – به ،وان سس غوطه وری برای تنقلاتی مانند سمبوسه، پاکورا، سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی، جای نگر، است. همچنین سس کچاپ و سس یکی از مواد رایج در ساندویچ و برگر است. ناگفته نماند، فروشندگان غذاهای خیاب، هندی اغلب سس گوجه فرنگی را به ،وان چاشنی برای غذاهای محبوب خیاب، مانند چات و پ، پوری پیشنهاد می کنند تا طعم بیشتری به آنها بدهد. ما به این ترتیب خیلی سس و شکر زیادی مصرف می کنیم.

3. سس سالاد:

یک سالاد خانگی با مقدار زیادی سبزیجات را می توان با افزودن مقدار زیادی سس ،یداری شده در فروشگاه که اغلب حاوی انبوهی از شکر است به یک غذای ناسالم تبدیل کرد. نه تنها شکر، سس سالاد نیز می تواند مقدار زیادی سدیم، امولسیفایرها و غیره داشته باشد. اینها همچنین کا،ی بالایی دارند. این را در نظر بگیرید، یک بطری سس سالاد محبوب این مواد را در لیست داشت – سویای تصفیه شده، گلوکز مایع، شکر، پنیر و غیره. بنابراین، باید فهرست مواد تشکیل دهنده را بخو،د تا قندهایی مانند گلوکز مایع را حذف کنید، یا فقط سس خود را بزنید تا برش دهید. کا،ی های غیر ضروری را کاهش دهید

4. پاشیده های مربا/شکلات:

نان و مربا یک صبحانه اصلی در سرتاسر جهان است، اما کارشناسان بهداشتی خاطرنشان می‌کنند که این ناسالم‌ترین راه برای شروع روز است، مخصوصاً وقتی نان سفید است و مربای مربای خوبی دارد! بسیاری از ما همچنین عاشق پخش ، شکلات روی پاراتا و نان هستیم. این را در نظر بگیرید: یک پخش کننده شکلاتی بسیار محبوب “شکر” را به ،وان ماده اولیه آن ذکر می کند و حاوی حدا،ر 54 گرم شکر در هر 100 گرم است که تقریباً معادل 209 کا،ی است! مربا که عمدتاً از شکر تهیه می‌شود، در رنگ‌ها و طعم‌های مختلفی وجود دارد که آن را برای بیماران دیابتی یا ،، که قصد کاهش وزن دارند نامن، می‌کند. هنگام تلاش برای کاهش کا،ی دریافتی، باید تنظیماتی را در رژیم غذایی خود اعمال کنیم، از جمله حذف مربا و شکلات از میز صبحانه. در حالی که بدون شک این اسپردها خوشمزه هستند، کا،ی متراکم هستند و مانع از تلاش برای چربی سوزی می شوند. همچنین بخو،د: “10 راه برای کاهش سریع درصد چربی بدن”.

5. قهوه شیرین شده:

شکر به قهوه اضافه می شود تا طعم آن را افزایش دهد و برای ،، که طعم شیرین را ترجیح می دهند لذت بخش تر شود. شیرینی اضافی می تواند هر گونه تلخی یا اسیدی را در قهوه بپوشاند و آن را خوش طعم تر کند. تقاضا برای قهوه شیرین شده منجر به در دسترس بودن شربت های طعم دار مختلف، خامه ها و مخلوط های قهوه از پیش بسته بندی شده شده است که حاوی قندهای اضافه شده هستند. قهوه زم، بهترین است که سیاه دم شود!

6. ماست کم چرب طعم دار:

ماست یون، یکی از بهترین منابع پروتئین برای گیاهخواران محسوب می شود. اما ماست کم‌چرب ممکن است برای جبران طعم ملایم پس از پاره ، محتوای چربی، مقدار غیرعادی قند اضافه‌شده داشته باشد (اگرچه مقدار آن می‌تواند بسته به برند و محصول خاص متفاوت باشد). همیشه ایده خوبی است که بر،ب تغذیه یا لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا میزان قند موجود در یک محصول خاص ماست کم چرب را تعیین کنید. هنگام انتخاب ماست کم‌چرب، می‌تو،د انواع ساده یا بدون شیرینی را انتخاب کنید تا مصرف شکر را به حداقل برس،د. همچنین بخو،د: “در رژیم غذایی کم چرب از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟”

7. گرانولا:

در اینجا یکی دیگر از گزینه های به اصطلاح “سالم” است که می تواند مقدار زیادی قند داشته باشد. بسیاری از محصولات تجاری گرانولا ممکن است دارای شیرین کننده هایی مانند عسل، شربت افرا، شهد آ، یا شکر قهوه ای برای بهبود طعم و بافت باشند. و این شیرین کننده ها به محتوای قند کلی گرانولا کمک می کنند.

8. موسلی:

موسلی بسته بندی شده در درجه اول شامل غلات چند دانه، جو دوسر است، اما ممکن است برنج، ذرت، سبوس گندم، میوه های شیرین، آجیل مانند بادام، گردو، کشمش، شکر و غیره نیز داشته باشد. همراه با طعم های اضافه شده برای جذب ذائقه مصرف کنندگان. بنابراین، قبل از اینکه بسته بعدی موسلی را به سبد ،ید خود اضافه کنید، لیست مواد اولیه را قبل از آن مرور کنید.

9. سوپ:

شرکت های مواد غذایی اغلب “شکر” را به ،وان اولین ماده خود در بسته های سوپ خود ذکر می کنند. شکر می‌تواند طعم سوپ‌های بسته‌بندی شده را با افزودن شیرینی لطیف افزایش دهد و به تعادل طعم‌ها کمک کند، مزه‌های ناخوشایند را بپوشاند و طعم جذاب‌تری برای مصرف‌کنندگان ایجاد کند. برخی از سوپ های بسته بندی شده ممکن است حاوی مواد یا طعم هایی باشند که به طور طبیعی تلخ، اسیدی یا مزه قوی هستند. شکر می تواند به پوشاندن یا کاهش شدت این طعم ها کمک کند و باعث دلپذیرتر شدن سوپ شود.

10. بیسکویت و کلوچه:

می تو،د آنها را کوکی یا بیسکویت بنامید، اما شکر یک ،صر کلیدی در بیسکویت ها و کلوچه ها است زیرا شیرینی می دهد و طعم و طعم کلی را افزایش می دهد. شکر همچنین نقش مهمی در بافت و ساختار بیسکویت ها و کلوچه ها دارد. به قهوه ای شدن و کاراملی شدن در حین پخت کمک می کند و در نتیجه تردی، لطافت و بافت دلپذیری به دست می آید. بنابراین، حتی اگر بیسکویت ها بگویند که بدون شکر هستند، هنوز مقداری شکر در آن وجود دارد.

به طور خلاصه، مصرف غذاها و نوشیدنی های شیرین می تواند منجر به دریافت کا،ی بیش از حد شود که می تواند به افزایش وزن کمک کند. با حذف قندهای اضافه شده، کا،ی دریافتی خود را کاهش می دهید، و ایجاد ،ری کا،ی و کاهش وزن را آسان تر می کند. مهمتر از همه، اگر کاهش وزن در ذهن شماست، نوع صحیح برنامه های رژیم غذایی می تواند به کاهش پوند اضافی کمک کند، و برنامه های رژیم غذایی Rati Beauty به شما کمک می کند تا وزن اضافی را به اندازه اینچ کاهش دهید. برای جزئیات بیشتر اپلیکیشن Rati Beauty را دانلود کنید.

چرا محصولات کم چرب و بدون چربی برای کاهش وزن خوب نیستند؟
10 راه برای کاهش سریع درصد چربی بدن








منبع: https://makeupandbeauty.com/foods-high-amount-sugar/