6 بهترین سبزیجات ریشه ای که برای کاهش وزن عالی هستند







سبزیجات ریشه ای بخش مهمی از غذاهای اصلی در سراسر جهان هستند. از کاساوا، یک محصول اصلی در بسیاری از کشورهای آفریقایی، که به دلیل تطبیق پذیری آن در انواع شیرین و خوش طعم به طور گسترده مصرف می شود تا سیب زمینی ساده، که معروف ترین سبزی ریشه ای در اروپا، هند و جاهای دیگر است. سبزیجات ریشه ای یک غذای اصلی و روزمره هستند. سبزیجات ریشه ای اساساً ،مت های گیاهی هستند که در زیر زمین رشد می کنند، اما ریشه واقعی نیستند – این ،مت های خوراکی به شکل پیاز، غده و ریزوم هستند. اما برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند، در اینجا یک نگر، اصلی وجود دارد – این سبزیجات به دلیل محتوای کربوهیدرات بالا، رپ بدی را دریافت می کنند. افرادی که سعی در کاهش وزن اضافی دارند، اغلب از سبزیجات ریشه‌ای که سرشار از نشاسته و کربوهیدرات هستند دوری می‌کنند و هدفشان کاهش کا،ی دریافتی و کاهش جهش شدید در سطح قند خون ناشی از شاخص گلیسمی بالا است. سبزیجات ریشه ای نیز می توانند کا،ی متراکم باشند (برای مثال سیب زمینی و سیب زمینی سیب زمینی و سیب زمینی سیب زمینی سیب زمینی و سیب زمینی سیب زمینی به ،وان مثال) در مقایسه با سایر سبزیجات (چیزهای دارای برگ سبز). برای افرادی که در تلاش برای کاهش وزن هستند، همه این عوامل جمع می شوند و سبزیجات ریشه ای را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف می کنند. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که سبزیجات ریشه در واقع می توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای کاهش وزن باشند، زیرا ا،ر آنها سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آنچه ضروری است این است که کنترل وعده غذایی را تمرین کنید و از روش های آشپزی ناسالم خودداری کنید (مثلاً سرخ ، عمیق)، و آنها کاملاً در هر برنامه کاهش وزن قرار می گیرند. هنوز قانع نشدی؟ در این ذره، ما 6 بهترین سبزیجات ریشه‌دار را که برای کاهش وزن عالی هستند، فهرست می‌کنیم.

6 بهترین سبزیجات ریشه ای که برای کاهش وزن عالی هستند

1. هویج: آیا می د،د یک میان وعده شگفت انگیز برای کاهش وزن چیست؟ هویج و هوموس! یک منبع خوب پروتئین، یک فنجان هوموس که با نخود و هویج تهیه شده است، یک میان وعده مغذی و سیرکننده و یک وعده غذایی عالی قبل و بعد از تمرین است. کم کا،ی، سرشار از فیبر غذایی، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، C، پتاسیم، بتا کاروتن – می تو،د هویج را به صورت خام، در سوپ و سالاد، کباب، کبابی و آن را در کاری مصرف کنید. در هر 100 گرم هویج فقط 41 کا،ی وجود دارد!
2. تربچه: دلیل دیگری برای لذت بردن از “mooli ka paratha!” در هر 100 گرم فقط 16 کا،ی وجود دارد. تربچه همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، فولات، پتاسیم و غیره است.
3. پیاز: پیاز دقیقا یک سبزی ریشه ای نیست، پیاز است! پیاز بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای ما است، در غذاهای روزمره مورد نیاز است و برای ما هندی ها تا زم، که پیاز در آن نباشد، کاری نیست. پیاز را می توان خام خورد، به سالاد اضافه کرد، کاری کرد و هر چیزی که فکرش را بکنید. پیاز را می توان به هر رژیم لاغری بدون افزایش کا،ی اضافه کرد. آیا می د،د پیاز منبع خوبی از فیبر پری بیوتیک است که به رشد باکتری های سالم در روده کمک می کند. آنها بدون افزودن کا،ی اضافی به غذاهای شما طعم و مزه می دهند. پیاز همچنین حاوی ویتامین C، فولات، ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن است. و اگر دچار ریزش مو هستید، مقداری آب پیاز را به پوست سر ،ید! همچنین بخو،د: 12 اشتباه در سالاد که برای کاهش وزن باید از آنها اجتناب کنید.
4. سیب زمینی شیرین: بهترین چیز در مورد سیب زمینی شیرین این است که می تو،د با پوست آن بخورید – که سرشار از فیبر رژیمی است. درست مانند پروتئین، فیبر غذایی یک ماده مغذی ضروری است که با کاهش سطح هورمون گرسنگی، کاهش وزن را افزایش می دهد، دارای کوله سیستوکینین است که هضم چربی و پروتئین را تحریک می کند. نشاسته مقاوم موجود در سیب زمینی شیرین خطر چاقی را کاهش می دهد. اگرچه کا،ی کمی ندارند (86 کا،ی در 100 گرم)، اما خوشمزه و پر از مواد مغذی هستند. شما می تو،د سیب زمینی شیرین را به روش های مختلف میل کنید – بخارپز، آب پز، پخته، پوره، برشته – گزینه های زیادی وجود دارد. همچنین بخو،د : آیا سیب زمینی شیرین برای کاهش وزن مفید است؟
5. زنجبیل: در اصل یک ریزوم است که نوعی ساقه زیرزمینی است که به صورت افقی درست در زیر سطح خاک رشد می کند. زنجبیل دارای خواص گوارشی و ضد التهابی است. زنجبیل دارای خواص ترموژنیک است، ی،ی فرآیندی که از طریق آن یک ماده با سوزاندن کا،ی در بدن گرما تولید می کند. این به طور بالقوه می تواند منجر به افزایش سرعت متابولیسم شود و به بدن کمک کند کا،ی بیشتری بسوزاند. بهترین چیز در مورد زنجبیل این است که می تو،د آن را به صورت تازه، به شکل پودر و در غذاهای مختلف مصرف کنید – جایی که زنجبیل طعم قوی و متمایز می دهد. زنجبیل به طور سنتی به ،وان یک درمان طبیعی برای نفخ و ناراحتی های گوارشی استفاده می شود. زنجبیل می تواند تا 80 کا،ی در هر 100 گرم داشته باشد.
6. چغندر: چغندر، که به آن چغندر نیز می گویند، یک سبزی پر مواد مغذی است که فقط حدود 50 کا،ی در یک فنجان دارد و بیشتر این کا،ی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، فولات و پتاسیم تامین می شود. داشتن چغندر در رژیم کاهش وزن تضمین می کند که بدون افزایش کا،ی دریافتی، مواد مغذی لازم را دریافت می کنید. از تهیه سالاد چغندر، اسموتی چغندر، آب میوه و حتی چیپس پخته شده، راه های زیادی وجود دارد که می تو،د چغندر را در رژیم غذایی داشته باشید.

توجه به این نکته مهم است که در حالی که سبزیجات ریشه‌دار می‌توانند مکملی سالم برای رژیم کاهش وزن باشند، این تعادل کلی رژیم غذایی، کنترل سهم و سبک زندگی فعال است که بیشترین تأثیر را در کاهش وزن خواهد داشت. پیروی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و متعادل همراه با انواع غذاها، که شما را در کمبود کا،ی و عادات سبک زندگی سالم نگه می‌دارد، شما را به وزن هدفتان سوق می‌دهد و می‌تو،د چنین برنامه‌های غذایی را در برنامه زیبایی Rati. این برنامه را دانلود کنید تا دریابید که چگونه سبزیجات ریشه دار یا هر غذای دیگری را در برنامه کاهش وزن خود بگنج،د.

آیا سیب زمینی شیرین برای کاهش وزن مفید است؟
12 اشتباه در سالاد که برای کاهش وزن باید از آنها اجتناب کنید








منبع: https://makeupandbeauty.com/best-root-vegetables-weight-loss/