7 روش آشپزی هوشمند برای کاهش وزن







آیا می‌دانستید که سرخ ، عمیق می‌تواند مشخصات مواد مغذی سبزیجات را کاهش دهد و همچنین کا،ی آن‌ها را افزایش دهد زیرا غذاها در طول فرآیند پخت روغن زیادی جذب می‌کنند. کارشناسان می گویند که فرآیند سرخ ، عمیق می تواند ساختار پروتئین، ویتامین ها، آنتی ا،یدان ها و غیره را تغییر دهد، بنابراین بهتر است برای کاهش وزن و همچنین بهبود سلامت کلی از سرخ ، غذا اجتناب کنید. این فقط انتخاب غذای سالم و خوردن یک رژیم غذایی متعادل نیست، فرآیند پخت و پز نقش مهمی در کاهش وزن دارد. در این مقاله، روش‌های آشپزی هوشمندی را بخو،د که می‌تو،د برای افزایش سفر کاهش وزن خود از آنها استفاده کنید.

روش های آشپزی هوشمند برای کاهش وزن

1. کباب ،:

کباب ، روش خوبی برای طبخ غذاهای غیر گیاهی است زیرا باعث می شود چربی اضافی از غذا خارج شود. بدون نیاز به چربی یا روغن اضافی، طعم دودی را اضافه می کند. مرغ، ماهی و همه سبزیجات (کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، پیاز، هویج، هر سبزی که فکرش را بکنید) را می توان با روش کباب ، تهیه کرد.

2. آب پز ،:

به افزودن طعم دودی به غذاها کمک می کند. کباب ، یک روش پخت و پز است که شامل قرار دادن غذا در معرض حرارت مستقیم از بالا است. این یک روش محبوب است که برای پختن انواع مختلف غذا از جمله گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات استفاده می شود. سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه ای و بادمجان را می توان آب پز کرد. حتی پنیر کباب را می توان با استفاده از آب پز درست کرد. شما همچنین می تو،د با استفاده از این تکنیک “باینگان کا بهارتای” مورد علاقه خود را درست کنید. همچنین بخو،د: 11 ترفند آشپزی برای کاهش وزن.

3. سرخ ،ی هم بزنید:

سرخ ،ی یک روش پخت سریع است که شامل پخت سریع مواد کوچک و یکنواخت روی حرارت زیاد با مقدار کمی روغن است. برای کاهش مقدار روغن، حتی می تو،د از اسپری پخت و پز استفاده کنید. در حالی که این روش ها معمولاً به روغن نیاز دارند، می تو،د مقدار مصرف را کاهش دهید یا از جایگزین های سالم تری مانند روغن زیتون استفاده کنید. سبزیجات سرخ شده، میگو سرخ شده، توفو سرخ شده همگی غذاهای محبوبی هستند که طعم آنها نیز خوشمزه است.

4. بخارپز ،:

بخارپز ، سالم ترین روش پخت و پز در نظر گرفته می شود که مواد مغذی را بیشتر حفظ می کند. نیازی به روغن ندارد. برنج، کینوا، تخم مرغ، سبزیجات و حتی مرغ را می توان با بخارپز پخت.

5. سرخ ، در فر:

کباب ، در فر یک روش پخت و پز است که شامل پختن غذا در فر با دمای بالا است. می تو،د با حداقل روغن (ترجیحاً روغن زیتون) سبزیجات برشته، توفو برشته، مرغ سوخاری، ماهی بریان و … تهیه کنید.

6. جوشاندن یا شکار ،:

جوشاندن یا شکار غیرقانونی شامل پختن غذا در آب است. این یک روش کم کا،ی است که برای سبزیجات، تخم مرغ و انواع خاصی از غذاهای دریایی به خوبی جواب می دهد. همچنین بخو،د: “آیا تماشای برنامه های آشپزی باعث اضافه وزن شما می شود؟”

7. مایکروویو:

برخلاف تصور رایج، پخت و پز در مایکروویو تفاوت چند، با سایر انواع آشپزی ندارد. مواد مغذی که با قرار گرفتن در معرض گرما تجزیه می شوند، در تمام انواع پخت و پز، حتی در اجاق گاز یا فر، تجزیه می شوند. برای حفظ حدا،ر مواد مغذی، غذا را برای مدت کوتاه و در دمای متوسط ​​در مایکروویو قرار دهید. وقتی غذاهای غنی از پروتئین را در مایکروویو می‌زنید، آن‌ها را با یک درب بپوش،د تا رطوبت را حفظ کرده و به توزیع یکنواخت‌تر گرما کمک کند. بسیاری از غذاهای من، برای کاهش وزن وجود دارد که می تو،د در مایکروویو درست کنید، اما باید بد،د که چه غذاهایی را بپزید. برای دسترسی به برنامه های غذایی کاهش وزن، مش، شدن در برنامه زیبایی Rati، در اینجا شما را با غذاهایی آشنا می کنیم که باعث چربی سوزی و کاهش چربی می شوند. برای جزئیات بیشتر اپلیکیشن Rati Beauty را دانلود کنید.

روش پخت و پز تنها یکی از جنبه های کاهش وزن است، برنامه های غذایی، انتخاب غذا، فعالیت بدنی همگی نقش مهمی در تعیین کاهش چربی دارند. برای برنامه های رژیم غذایی ساختاریافته، در برنامه زیبایی Rati مش، شوید تا به همه برنامه های رژیم غذایی ما دسترسی داشته باشید.

11 ترفند آشپزی برای کاهش وزن
آیا تماشای برنامه های آشپزی باعث اضافه وزن شما می شود؟








منبع: https://makeupandbeauty.com/smart-cooking-met،ds-weight-loss/