PLC دلتا فروش انواع مدل های پی ال سی دلتا PLC Delta


PLC دلتا فروش انواع مدل های پی ال سی دلتا PLC Delta

بر این اساس، برای تشکیل یک plc واحد و یکپارچه، قابلیت چیدن عناصر اصلی مانند ورودی و خروجی ها، CPU و ماژول های تغذیه، امکان پذیر است. این مدل که به صورت ماژولار طراحی و ساخته شده است، دارای حوزه عملکردی گسترده و وسیع می باشد. در مقایسه با S7-300 دارای حافظه بیشتر و قدرت و سرعت پردازش بیشتری ست.

  • پی ال سی دلتا یکی از انواع پی ال سی های پرکاربرد و پرطرفدار در صنعت به شمار میرود.
  • پس از آن بر طبق برنامه ای که نوشته شده است قادر به راه اندازی و کنترل دستگاه های مختلف می باشد.
  • معمولا در مصاحبه های کاری اطلاعاتی از این دست، می تواند سطح علم و دانش شخص و مهارت ها و تخصص وی را نشان دهد.
  • این پی ال سی در مدلهای شناخته شده 221، 222، 226XP، 224 و 224XPSI وجود دارد.

از مهمترین ویژگیهای این سری میتوان به سازگاری تنظیمات شبکه مختص مشتری، طول عمر کاری بالا، امکان تخصیص رمز برای عملیات نمایشگر از طریق برنامه TIA Portal و امکان جداسازی نمایشگر از برق در حین کار اشاره کرد. نرم افزار برنامه نویسی WPLSoft V2.49 را می توانید به صورت رایگان از اینجادانلود کنید. سرعت اجرای برنامه ها در پی ال سی DVP10SX11T حداکثر 35 میکرو ثانیه می باشد. اصول کار شبیه PLC های S7-300 بوده و برنامه نویسی آن توسط نرم افزار Step7 صورت می پذیرد.

PLC دلتا مدل DVP12SE11T

پی ال اسی دلتا DVP-12SA211R دارای 12 عدد ورودی و خروجی دیجیتال رله‌ای ( 8 ورودی + 4 خروجی ) می‌باشد. این دوره فرصت مناسبی برای علاقه مندان به اتوماسیون صنعتی میباشد. مدت هاست که PLC های زیمنس حرف اول را در اتوماسیون صنعتی میزنند .

مزایا و معایب plc چیست؟

زمانی که یک موتور الکتریکی مستقیماً به شبکۀ برق وصل شود جریان راه اندازی زیادی از شبکه می کشد، عمر مفید موتور و اتصالات و کوپلینگ های مکانیکی و بار کاهش پیدا می کند. بنابراین در راه اندازی مستقیم الکتروموتورها به شبکه برق فشار زیادی وارد می شود و به لحاظ مکانیکی به اجزای دوار plc 1200 زیمنس فشار می آید. و طول برنامه دارد و از یک میکرو ثانیه تا ده میلی ثانیه متغیر است. مثلاً در مواقعی که ورودی-خروجی از سیستم اصلی دور باشد و باید نقل و انتقال سیگنال ها به سیستم دورتری انجام گیرد زمان پردازش بالا می رود. بخشی که وضعیت فرآیند و فرمان های لازم را با استفاده از مبدل ها به سیگنال های الکتریکی تبدیل می نماید. متغییرهایی نظیر دما، فشار، مکان، سرعت، شتاب و…بیانگر وضعیت فرآیند می باشند.

رله یک دستگاه الکترومکانیکی است که از سیم پیچ و اجزای مکانیکی تشکیل شده است. با انرژی دادن به سیم پیچ می توان کنتاکت های خروجی را کنترل کرد. خوب است بدانید پی ال سی ها، نوعی جایگزین برای محصولی قدیمی تر هستند.

از این محصول می توان در صنایع ماشین آلات ریسندگی، کنترل نوار نقاله، دستگاههای بسته بندی، پله های برقی، ماشین آلات چاپ، دستگاههای پرکن، خطوط تولید و فرآیندهای آنالوگ و …. برنامه نویسی در این نرم افزار به دو زبان LAD و FBD به سادگی امکان پذیر می باشد. ماکزیمم می توان ۲۴ ورودی و ۱۶ خروجی دیجیتال، ۸ ورودی و ۲ خروجی آنالوگ در نظر گرفت. خروجی ها نیز دارای انواع رله ای و ترانزیستوری می باشند و شامل چراغ سیگنال، موتور، شیرهای برقی، جک ها و … می شوند. سافت استارتر یا راه انداز نرم دستگاهی جهت راه اندازی الکتروموتورها بصورت نرم و تدریجی است.